Canal+

Det er med glede vi kan meddele at Roma Club Norvegia/ASRoma.no sesongen 2011/2012 skal samarbeide med Canal+ med sikte på å øke interessen rundt italiensk fotball generelt, og Roma spesielt.

Avtalen strekker seg i første omgang over sesongen 2011/2012 og baserer seg hovedsaklig på gjensidig markedsføring, blant annet her på nett. Videre vil vi kunne lokke med premier og lignende fra Canal+ ved ulike anledninger, samt at avtalen letter arbeidet for redaksjonen rent praktisk med å drifte hjemmesiden.

Begge parter jobber også mot en felles intensjon om å utvide samarbeidet med mer direkte fordeler. Dette kommer vi imidlertid tilbake til nærmere sesongstart ettersom det krever avklaring av tekniske og praktiske spørsmål både hos Canal+ og oss.

At vi nå inngår et samarbeid med Canal+ innebærer også at vi forplikter oss til å fjerne uatoriserte lenker til streamer i kommentarfeltene og forumet. Dette er imidlertid noe enhver poster og benytter seg av på eget ansvar også via andre sider. Vi ber derfor om forståelse for dette, og lover at vi jobber på spreng med å gjøre det mer praktisk og fordelaktig enn noensinne å følge Roma for norske romanisti.

Denne avtalen er ved siden av Josimar-avtalen et viktig steg i retning av å gjøre virksomheten mer profesjonell. Vårt fokus vil imidlertid forbli å opprettholde vårt ideelle formål og gi mest mulig tilbake til medlemmene. Vi er veldig ydmyke i forhold til det arbeidet vi får gjøre overfor alle våre medlemmer og lesere, og ønsker derfor tilbakemeldinger i kommentarfeltet og forum på den retningen supporterklubben og nettsiden nå tar.

Øvrige spørsmål om samarbeidet kan rettes til undertegnede på Julius@ASRoma.no.

Med gulrød hilsen
Styret i Roma Club Norvegia v/Julius Berg Kaasin
Visepresident/Ansvarlig redaktør
Roma Club Norvegia/ASRoma.no