Kampbilletter

Roma Club Norvegia har f.o.m. 2010/11 sesongen muligheten til å hjelpe alle medlemmer av Roma Club Norvegia med å kjøpe billetter til Romas kamper. Her følger nødvendig informasjon:

Hva slags kamper kan kjøpe billetter til?
Du kan kjøpe billetter til alle kamper på Stadio Olimpico, Roma (Serie A, Coppa Italia og kamper i Europa)

Hvordan går jeg frem for å kjøpe billetter?
Du sender ditt navn, medlemsnummer, fødselsdato, fødselssted og tribunen du ønsker billetter til. Dette sendes til erlend@asroma.no. Vi ordner resten!

Hvordan betaler jeg?
Vi sender deg beløpet du trenger å betale for billettene per e-post. Du overfører penger til vår konto( 1503.17.84147 ), som videre overføres til A.I.R.C.

Er det mulig å avbestille?
Din bestilling er bindende i øyeblikket du har overført pengene for kampbilletter. Du er dermed ansvarlig selv om det ender opp med at du ikke kan dra til kampen.

Hvor tidlig kan jeg bestille billetter?
Du må høre av deg minst to uker før kamp.

Hvor kan jeg hente billetten min?
Billetten kan du hente utenfor Olimpico rundt tre timer før avspark. Gyldig legitimasjon kreves ved henting av billetter.
AIRC har egen stand i «Cuore Sole Village» før kamp og har en stand i et stort oppblåbart telt, de er som oftest kledd i klær med AIRC logo på. «Cuore Sole Village» er en samling aktiviteter for familier som foregår før hver hjemmekamp utenfor stadion og er lett å finne, klikk her for kart.

Hvor mye koster en billett?
Billettpriser vil ligge under terminlisten på asroma.it. Dersom det mot enhver formodning ikke gjør det, kan du alltid kontakte oss per e-post.

Billett-forespørsel
Person {{ index + 1 }}