Simone Loria

 

Simone Loria ble kjøpt inn til Roma sommeren 2008 som erstatter for Matteo Ferrari. Ferrari hadde sett seg lei av tilværelsen på hovedstadlagets benk, noe som førte til at Roma fikk et behov for en spiller som kunne spille andrefiolin for Philippe Mexes og Juan. En spiller de fant i Simone Loria.

 

Loria startet sin karriere i Juventus men spillte ingen kamper for «den gamle damen». Noen påstår at Loria var litt for mye mann til å slippe inn i dusjen sammen med de andre spillerne. Ferden gikk iallfall videre til en haug av lag i Serie C, før han etter 7 år kom seg videre til heislagene Cagliari og Atalanta som alternerte på å spille i Serie A- og B. Loria er forøvrig kjent for sin spektakulære sykkelsparkscoring for Atalanta mot nettopp Chievo i sesongen 2006/2007.

 

Etter to gode år i Atalanta gikk Loria til Siena der han fikk et praktfullt år og ble av mange betraktet som klubbens mest solide spiller sesongen 2007/2008. Loria uttrykte et ønske om å signere for Roma, som ikke var avvisende som følge av Ferraris sorti. Det ventes at Lorias hovedoppgave i Roma blir å sørge for en benktemperatur rundt 37 grader celsius, men det blir artig å se denne oksen komme innpå med jevne mellomrom for å røske litt opp i motstanderens angrepsrekke.